Borge Legesenter
Fastlegesenter, sjømannslege & petroleumslege.

Velkommen til våre nye hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for bestilling via SMS på disse sidene. Dersom du ønsker å ta kontakt på telefon, gjør vi oppmerksom på at det er stor pågang og derfor må påberegne noe ventetid. 

Send BORGE + fødselsdato, navn og evt annen informasjon til telefonnummer 2097.

Det er også mulig å fornye resept. Dette bestilles også via SMS. Reseptene sendes elektronisk og legemidlene kan hentes dagen etter bestillingen er mottat (legene sender reseptene som regel senere på ettermiddagen).

Informasjon om våre ansatte og tjenestene de tilbyr finner du under "Ansatte".

NYTTIG INFORMASJON


Koronavirus (Covid-19) - forholdsregler + tipps

25. februar 2020 kl. 23:33

Reisende fra områder med pågående spredning skal ringe fastlegen eller legevakta dersom de får feber eller symptomer fra luftveiene de første 14 dagene etter hjemkomst.

Syke skal isolere seg hjemme eller, ved behov, i sykehus, og nærkontakter til syke bes holde seg også hjemme i 14 dager. 

Ikke kom på fastlegekontoret uten å ta kontakt på forhånd (det er alltid syke mennesker med nedsatt immunforsvaret på venterommet).

 

Ny lege ved Borge Legesenter

8. februar 2020 kl. 17:39

Antall innbyggere i Fredrikstad øker og dette særlig på Østsiden. Dette resulterer i et større behov for helsetjenester og ikke minst fastleger. 

Fra 01.mars 2020 begynner Dr. Robert Bartyzel som ny fastlege  hos oss. Han starter med en såkalt 0 - liste, det betyr at han har kapasitet og ledig plasser.

Dr. Bartyzel er født i Trondhjem, men flyttet til Fredrikstad da han var 2 år gammel. Han er oppvokst på Østsiden og gleder seg nå til å arbeide som fastlege på hjemstedet.

Robert studerte medisin i Poznan/Polen, ble uteksaminert  i 2012 og tok turnustjenesten i Polen. 

Han har jobbet flere år i kommunal tjeneste og spesielt med tilbudet på Helsehuset (korttidspasienter). Dette både i  Sarpsborg og Fredrikstad. Han har der kunnet tilegne seg solid erfaring i behandling av de mangfoldige helseutfordringene  som utvikler seg når vi blir eldre.

 

 

Nytt Coronavirus - fakta og råd (Covid-19) oppdatert 25.feb. 2020

8. februar 2020 kl. 15:51

Epidemien med det nyoppdagete koronaviruset har foreløpig spredd seg til nærmere tretti land, inkludert flere europeiske land. I noen land er det nå lokal smittespredning; dette er ikke lenger bare en epidemi i Kina.

– Mye er fortsatt ukjent om denne sykdommen. Vi planlegger derfor for et bredt spekter scenarier for tiden fremover i Norge. Dersom veldig mange blir smittet, vil det bli mange som blir så syke at de trenger helsehjelp. Helsetjenesten og spesielt sykehusene kan da oppleve en ekstra stor belastning, sier avdelingsdirektør Line Vold ved Folkehelseinstituttet.

Flertallet av de smittede ser ut til å få mild sykdom mens et mindretall får lungebetennelse med komplikasjoner. Noen får et alvorlig sykdomsforløp og man regner også med dødsfall. Det ser ut til at færre enn 1 prosent av de smittede dør av sykdommen (ved influensaepidemier er denne andelen 0,1 %). Eldre og personer med underliggende sykdom er mer utsatt for alvorlig forløp, mens barn er mindre utsatt for alvorlig sykdom.

Mer info finnes på 

https://www.fhi.no

Åpningstider

Kontoråpningstid Man, ons, tors, fredag: 08.00-15.00
Tirsdag : 09.00-15.00
Onsdag: Dr. Joachim Benske ikke tilstede (jobber som tilsynslege ved Fredrikstad Korttidssenter), fredag kl 08.00 - 12.30 h (sykebesøk fortrinnsvis på fredag ettermiddag). Dr. Ruud ikke tilstede annen hver torsdag grunnet offentlige oppgaver og Dr. Stenebråten ikke tilstede på torsdager grunnet fast avtale med Fredrikstad Legevakt.
Telefontid: Alle dager:
kl. 09.00.-12.00
og kl. 13.30-14.30
VI HAR LUNSJ MELLOM 12.30-13.00

Adresse


Trykkeriveien 6
1653 Sellebakk

med kollektiv trafikk
rutebuss 200/357/361 fra Fredrikstad sentrum – busstopp er Begbyveien – Løenveien, derifra går man ca 2 min til legesenteret.
Med kollektiv trafikk
rutebuss 200/357/361 fra Fredrikstad sentrum – busstopp er Begbyveien – Løenveien, derifra går man ca 2 min til legesenteret.

Vis kart

Kontakt oss


Trykkeriveien 6
1653 Sellebakk

Telefon: 69 35 20 50
Faks: 69 35 20 51
Bilde som representerer legekontoret